Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 – 55 mm

kr. 239,00

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 – 55 mm er en stor keramisk rundbørste, som med en diameter på hele 55 mm, er velegnet til styling og føntørring af meget langt hår. Med denne børste kan du let forme og udglatte håret, samt skabe mere volumen under … læs mere her

Er ghd The Blow Dryer Ceramic Brush - 55 mm på lager?

Annonce
Køb ghd The Blow Dryer Ceramic Brush - 55 mm

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm Varefakta

  • Navn: ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm
  • Pris: kr. 199.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm for kun kr. 199.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Tools > Combs & Brushes. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - 55 mm kun kr. 199.00

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 – 55 mm”