Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

ghd Glide Hot Brush – Sunsthetic (Limited Edition)

(5 kundeanmeldelser)

kr. 1.189,00

ghd Glide Hot Brush – Sunsthetic er en elegant limited edition af fantastiske Glide Hot Brush i en solkysset bronze belægning med metallic, klare gulddetaljer. Den er fra ghd's Sunsthetic Collection, som er inspireret af de æstetiske og fortryllede fa … læs mere her

Er ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) på lager?

Annonce
Køb ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) Varefakta

  • Navn: ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition)
  • Pris: kr. 1509.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) for kun kr. 1509.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition)

ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hair Straighteners. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) hos den populære shop NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition) kun kr. 1509.00

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

5 anmeldelser af ghd Glide Hot Brush – Sunsthetic (Limited Edition)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Glide Hot Brush – Sunsthetic (Limited Edition)”