Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

ghd Max Styler – Sunsthetic (Limited Edition)

(90 kundeanmeldelser)

kr. 1.599,00

ghd Max Styler – Sunsthetic en elegant limited edition af fantastiske ghd Max Styler i en unik solkysset rosaguld farve med kontrastfyldte gyldne metaldetaljer. Den er fra ghd's Sunsthetic Collection, som er inspireret af de æstetiske og fortryllede f … læs mere her

Er ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) på lager?

Annonce
Køb ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) Varefakta

  • Navn: ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition)
  • Pris: kr. 2139.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) for kun kr. 2139.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition)

ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hair Straighteners. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) online hos webshoppen NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

ghd Max Styler - Sunsthetic (Limited Edition) kun kr. 2139.00

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

90 anmeldelser af ghd Max Styler – Sunsthetic (Limited Edition)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Max Styler – Sunsthetic (Limited Edition)”