Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

ghd Platinum+ Styler – Pink (Limited Edition)

(5 kundeanmeldelser)

kr. 1.829,00

ghd Platinum+ Styler – Pink er en elegant limited edition af det kompromisløse og eksklusive platinum+ glattejern i en superflot og fængende okidépink. ghd har designet denne kollektion for at sætte fokus på brystkræft og understrege vigtigheden af, at ma … læs mere her

Er ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) på lager?

Annonce
Køb ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) Varefakta

  • Navn: ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition)
  • Pris: kr. 1871.22
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) for kun kr. 1871.22 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition)

ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Hair Straighteners. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) hos onlineshoppen NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

ghd Platinum+ Styler - Pink (Limited Edition) kun kr. 1871.22

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

5 anmeldelser af ghd Platinum+ Styler – Pink (Limited Edition)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Platinum+ Styler – Pink (Limited Edition)”