Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml

(62 kundeanmeldelser)

kr. 158,00

Goldwell Dualsenses Color Repair og Radiance Balm er en lækker balm, som kan bruges til alle hårtyper. Den har en let-vægtet formel, som nærmest smelter ind i håret, og retter sig mod de svækkede områder. Denne balm støtter hårets protein bindinger, og re … læs mere her

Er Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml på lager?

Annonce
Køb Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml Varefakta

  • Navn: Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml
  • Pris: kr. 114.66
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml for kun kr. 114.66 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml

Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hair Styling Products. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml kun kr. 114.66

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

62 anmeldelser af Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Goldwell Dualsenses Color Repair & Radiance Balm 75 ml”