Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. – 042 Ingrid

kr. 245,00

IDUN Minerals Powder Foundation – 042 Ingrid er en foundation i pudder-form, der efterlader huden med et strålende og naturligt look. Udover at give et smukkere udseende, så virker den også plejende, og er med SPF15, som beskytter huden imod solens skadel … læs mere her

Er IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid på lager?

Annonce
Køb IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid Varefakta

  • Navn: IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid
  • Pris: kr. 279.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid for kun kr. 279.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid

IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Face Makeup > Foundations & Concealers. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid ved den velkendte shop NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. - 042 Ingrid kun kr. 279.00

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “IDUN Minerals Powder Foundation 7 gr. – 042 Ingrid”