Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces – Strawberry

(52 kundeanmeldelser)

kr. 40,00

Jack N' Jill Fairy Floss – Strawberry er super smart tandtråd med plastfrit håndtag, som er udviklet specielt til børn og med omtanke for miljøet. Æsken indeholder 30 stk. tandtråd med håndtag i forskellige, flotte farver, som er individuelt indpakk … læs mere her

Er Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry på lager?

Annonce
Køb Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry Varefakta

  • Navn: Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry
  • Pris: kr. 40.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry for kun kr. 40.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry

Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien 2620. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry ved den velkendte shop NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces - Strawberry kun kr. 40.00

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

52 anmeldelser af Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces – Strawberry

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jack N' Jill Fairy Floss 30 Pieces – Strawberry”