Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml – Black

kr. 198,00

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray Black er en perfekt touch-up spray til dig der gerne vil dække grå hår, dække udgroninger, eller bare gerne vil tilføre håret flere dimensioner. Denne spray dækker hvert enkelte hår, og er perfekt at bruge imell … læs mere her

Er Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black på lager?

Annonce
Køb Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black Varefakta

  • Navn: Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black
  • Pris: kr. 198.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black for kun kr. 198.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black hos onlineshoppen NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml - Black kun kr. 198.00

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kevin Murphy RETOUCH.ME Root Touch-Up Spray 30 ml – Black”