Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml – 3U Dark Brown

(24 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

L'Oréal Paris Excellence Universal Nudes – 3U Dark Brown er en permanent hårfarve til hjemmebrug, der er specielt udviklet til at kamuflere grå hår op til 100%. Det helt unikke ved denne hårfarve er, at den består af både varme og kolde reflekser, der … læs mere her

Er L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown på lager?

Annonce
Køb L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown Varefakta

  • Navn: L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown
  • Pris: kr. 111.75
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown for kun kr. 111.75 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown

L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Hair Color. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown hos onlineshoppen NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml - 3U Dark Brown kun kr. 111.75

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

24 anmeldelser af L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml – 3U Dark Brown

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes 192 ml – 3U Dark Brown”