Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml – Medium

(87 kundeanmeldelser)

kr. 89,25

Lumene Color Correcting CC Concealer er en helt fantastisk cremet concealer, som er dit nye hemmelige våben til at opnå en perfekt dækkeevne og korrigere uønskede hudproblemer. Den er ideel til brug under øjnene, omkring næsen eller andre områder med beho … læs mere her

Er Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium på lager?

Annonce
Køb Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium Varefakta

  • Navn: Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium
  • Pris: kr. 119.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium for kun kr. 119.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium

Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Foundations & Concealers. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium online hos webshoppen NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml - Medium kun kr. 119.00

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

87 anmeldelser af Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml – Medium

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lumene Color Correcting CC Concealer 2,5 ml – Medium”