Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30

kr. 87,00

Max Factor Lipfinity 2-step Long Lasting Lipstick – 30 Cool er det originale og unikke longwear-læbeprodukt, der giver to trin til holdbare og lækre læber. Lipfinity Lip Colour fås i et bredt udvalg af must-have nuancer, der holder hele dagen og giver det … læs mere her

Er Max Factor Lipfinity 2-step Long Lasting Lipstick 2.3 ml + 1.9 g - 30 Cool på lager?

Annonce
Køb Max Factor Lipfinity 2-step Long Lasting Lipstick 2.3 ml + 1.9 g - 30 Cool

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 Varefakta

  • Navn: Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30
  • Pris: kr. 129.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 for kun kr. 129.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30

Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Lip Makeup > Lipstick. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30 kun kr. 129.00

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Max Factor Lipfinity Lip Colour 24 hrs-Cool 30”