Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Beige Blond

kr. 179,00

Med Milk_shake Conditioning Direct Colour – Beige Blond, kan du give dit triste og udpinte afblegede hår, en smuk naturlig lysebrun farve. Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugers favorit. Denne plejende farve, … læs mere her

Er Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond på lager?

Annonce
Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond Varefakta

  • Navn: Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond
  • Pris: kr. 159.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond for kun kr. 159.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Beige Blond kun kr. 159.00

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Beige Blond”