Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Copper

(85 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Milk_shake Conditioning Direct Colour – Copper er en intensiv lysebrun farve med en smuk glans. Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugers favorit. Denne plejende farve, er rig på pigmenter og giver dig mulighed f … læs mere her

Er Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper på lager?

Annonce
Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper Varefakta

  • Navn: Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper
  • Pris: kr. 134.25
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper for kun kr. 134.25 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den godt sælgende kategori Hair Color. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Copper kun kr. 134.25

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

85 anmeldelser af Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Copper

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Copper”