Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml – Cold Brown

kr. 269,00

Milk_shake Conditioning Direct Colour – Cold Brown giver en mørkebrun nuance, med en dyb intensitet og en utrolig glans. Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugers favorit. Denne plejende farve, er rig på pigmente … læs mere her

Er Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown på lager?

Annonce
Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown Varefakta

  • Navn: Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown
  • Pris: kr. 249.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown for kun kr. 249.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown

Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml - Cold Brown kun kr. 249.00

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake Conditioning Direct Colour 200 ml – Cold Brown”