Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml

kr. 99,00

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel er en praktisk håndsprit, som gør det muligt at rengøre ens hænder nemt og effektivt uanset hvor man befinder sig. Den indeholder 70% alkohol, og konsistensen gør den nem at fordele ud på hænderne. Udover at den dræb … læs mere her

Er Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml (U) på lager?

Annonce
Køb Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml Varefakta

  • Navn: Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml
  • Pris: kr. 149.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml for kun kr. 149.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Bath & Body > Hand Sanitizers & Wipes. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml kun kr. 149.00

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake In Good Hands Cleansing Gel 500 ml”