Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 – 200 ml

kr. 79,00

Nivea Sun Protect og Moisture Sun Lotion SPF 20 er en lækker solcreme til kroppen, som giver en medium beskyttelse. Cremen giver både beskyttelse mod UVA og UVB stråler, som øjeblikkeligt beskytter mod solskoldning, og som samtidig beskytter mod solallerg … læs mere her

Er Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml på lager?

Annonce
Køb Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml Varefakta

  • Navn: Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml
  • Pris: kr. 69.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml for kun kr. 69.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Sunscreen. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 - 200 ml kun kr. 69.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 20 – 200 ml”