Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 – 150 ml

kr. 300,00

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 er en lækker sololie med en høj solbeskyttelse. Olien kan både bruges til ansigt og krop, og er vandafvisende. På grund af oliebasen har den en nærende virkning på huden, og beskytter cellerne mod at ældes. På g … læs mere her

Er Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml på lager?

Annonce
Køb Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml Varefakta

  • Navn: Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml
  • Pris: kr. 216.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml for kun kr. 216.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Tanning Products > Tanning Oil & Lotion. Der følger også lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 - 150 ml kun kr. 216.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30 – 150 ml”