Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml

kr. 340,00

Philip B Weightless Volumizing Shampoo er en vægtløs shampoo, som efterlader håret med ekstra fylde. Den har en mild formel, og er beriget med botaniske ekstrakter, som forsigtet fjerner snavs, produktrester og olier, samtidig med at fugtbalancen oprethol … læs mere her

Er Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml på lager?

Annonce
Køb Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml Varefakta

  • Navn: Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml
  • Pris: kr. 299.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml for kun kr. 299.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml

Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Shampoo & Conditioner. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml kun kr. 299.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philip B Weightless Volumizing Shampoo 220 ml”