Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml

kr. 169,00

REF. Firm Hold Hairspray er en non aersol vådlak. Denne hårlak gør det muligt at rette på håret inden lakken tørrer, og dette gør det nemmere at få frisuren helt perfekt. Den indeholder et unikt filder der både beskytter hårfarven mod at falme, samt har e … læs mere her

Er REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml på lager?

Annonce
Køb REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml Varefakta

  • Navn: REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml
  • Pris: kr. 159.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml for kun kr. 159.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml

REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Products. Der følger også lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml kun kr. 159.00

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “REF. 545 Firm Hold Non Aersol Hairspray 175 ml”