Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml

(74 kundeanmeldelser)

Original price was: kr. 525,00.Current price is: kr. 374,20.

RefectoCil Lash og Brow Booster Double Effect er et yderst effektivt serum, som giver op til 56% fyldigere bryn samt længere vipper. Dette serum booster og styrker vippe- og brynhårenes vækst, som resulterer i lange og tætte hår, hvilket er takket være si … læs mere her

Er RefectoCil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml på lager?

Annonce
Køb RefectoCil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml Varefakta

  • Navn: Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml
  • Pris: kr. 379.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml for kun kr. 379.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe 6340. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml kun kr. 379.00

Handler du varer i en dansk webbutik, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

74 anmeldelser af Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml”