Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)

(45 kundeanmeldelser)

kr. 300,00

Remington Style Series Beard Trimmer B4 er den perfekte skægtrimmer til manden, der ønsker en jævn, komfortabel og hurtig barbering. Trimmeren er lavet med specialdesignede Comfort Tip-skær, som føles behagelig mod din hud, samtidig med at du har fuld kon … læs mere her

Er Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) på lager?

Annonce
Køb Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) Varefakta

  • Navn: Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)
  • Pris: kr. 261.75
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) for kun kr. 261.75 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)

Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Electric Razors. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000) kun kr. 261.75

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

45 anmeldelser af Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Remington Style Series Beard Trimmer B4 (MB4000)”