Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

ROZE Avenue Trio Box – Blonde (Limited Edition)

(93 kundeanmeldelser)

kr. 299,00

Roze Avenue Trio Box – Blonde er et eksklusivt sæt, som er skræddersyet til at holde din blonde hårfarve strålende og levende. Æsken indeholder nemlig produkter, som både giver ultrapleje, og som hjælper dig af med eventuelle gullige og orange toner. Den … læs mere her

Er ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) på lager?

Annonce
Køb ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) Varefakta

  • Navn: ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition)
  • Pris: kr. 299.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) for kun kr. 299.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition)

ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Hair Care. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

ROZE Avenue Trio Box - Blonde (Limited Edition) kun kr. 299.00

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

93 anmeldelser af ROZE Avenue Trio Box – Blonde (Limited Edition)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROZE Avenue Trio Box – Blonde (Limited Edition)”