Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml – N55

(13 kundeanmeldelser)

kr. 149,00

Sandstone Hide og Blend Concealer – N55 er en vandfast concealer, som holder på huden hele dagen! Denne concealer skjuler både mørke rande, rødme og urenheder, og resulterer i en mere jævn og ensartet hudstruktur. Concealeren har en flydende og let konsis … læs mere her

Er Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 på lager?

Annonce
Køb Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 Varefakta

  • Navn: Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55
  • Pris: kr. 116.22
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 for kun kr. 116.22 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55

Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Foundations & Concealers. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml - N55 kun kr. 116.22

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

13 anmeldelser af Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml – N55

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sandstone Hide & Blend Concealer 7,5 ml – N55”