Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml

(52 kundeanmeldelser)

kr. 89,00

Silhouette super hold mousse er en langtidsholdbar mikrofin hårskum som giver maksimum volumen, spændstighed og hold til håret. Denne hårskum passer til alle hårtyper, men er super god til det fine hår, da den giver en masse volume. Den indeholder en unik … læs mere her

Er Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml på lager?

Annonce
Køb Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml Varefakta

  • Navn: Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml
  • Pris: kr. 89.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml for kun kr. 89.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Hair Styling Products. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml kun kr. 89.00

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

52 anmeldelser af Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schwarzkopf Silhouette Super Hold Mousse 500 ml”