Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml – Normal Skin

kr. 199,00

ShaveSafe Shaving Foam Man – Normal Skin er en barberskum til mænd, der effektivt renser huden og eliminerer bakterier, så man undgår knopper, kløe og indgroede hår. Skummet kan både bruges til barbering, voksning og permanent hårfjerning overalt på kropp … læs mere her

Er ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin på lager?

Annonce
Køb ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin Varefakta

  • Navn: ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin
  • Pris: kr. 199.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin for kun kr. 199.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin

ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Shaving & Grooming > Shaving Cream. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin online hos webshoppen NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml - Normal Skin kun kr. 199.00

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ShaveSafe Man Shaving Foam 200 ml – Normal Skin”