Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

System 4 – 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml

(28 kundeanmeldelser)

kr. 149,00

System 4 – 3 Mild Shampoo For All Hair Types er en skånsom shampoo, som er særligt udviklet til at modvirke skæl og irriteret hovedbund. Derudover er den med til at fugte håret, så det ser sundt og glansfuldt ud, mens indholdet af salicylsyre fungerer som … læs mere her

Er System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml på lager?

Annonce
Køb System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml Varefakta

  • Navn: System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml
  • Pris: kr. 149.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml for kun kr. 149.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml

System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Shampoo & Conditioner. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

System 4 - 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml kun kr. 149.00

Købes der ind i en webshop, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

28 anmeldelser af System 4 – 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “System 4 – 3 Mild Shampoo For All Hair Types 250 ml”