Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml

(21 kundeanmeldelser)

kr. 85,00

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair er en rens, som er udviklet til vask af både hår og krop. Den indeholder SLES-2, som er et mildere overfladeaktivt stof, der danner en behagelig mængde skum, samtidig med at den effektiv renser. Formlen … læs mere her

Er The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml på lager?

Annonce
Køb The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml Varefakta

  • Navn: The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml
  • Pris: kr. 79.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml for kun kr. 79.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Shampoo & Conditioner. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml kun kr. 79.00

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

21 anmeldelser af The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Ordinary 4% Sulphate Cleanser For Body And Hair 240 ml”