Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2×750 ml (u. pumpe)

(106 kundeanmeldelser)

kr. 135,00

Tigi Bed Head Colour Goddess Duo består af en shampoo og conditioner, som er den perfekte duo til et farvebehandlet hår. OBS: Dette sæt kommer uden pumper. TIGI tilbyder forskellige pumper, så det er vigtigt at vælge den pumpe, der passer til lige netop d … læs mere her

Er TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) på lager?

Annonce
Køb TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) Varefakta

  • Navn: TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe)
  • Pris: kr. 139.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) for kun kr. 139.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe)

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori 2441. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) hos den populære shop NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe) kun kr. 139.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

106 anmeldelser af TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2×750 ml (u. pumpe)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2×750 ml (u. pumpe)”