Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml

(9 kundeanmeldelser)

kr. 135,00

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant er en effektiv og hudvenlig deodorant med antiperspirant-effekt velegnet både kvinder og mænd med kraftig svedproduktion. Den kan bruges til alle hudtyper og sensitiv hud og er udviklet med aktive antipe … læs mere her

Er Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml på lager?

Annonce
Køb Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml Varefakta

  • Navn: Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml
  • Pris: kr. 102.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml for kun kr. 102.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Deodorant & Anti-Perspirant. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml hos den populære shop NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml kun kr. 102.00

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

9 anmeldelser af Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vichy 48H Intense Anti-Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml”