Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Wella Color Fresh – 8/03 Light Blonde Natural Gold

kr. 129,00

Wella Color Fresh 8/03 er en lækker blond farve med en gylden undertone. Det er en mild skyllefarve helt uden ammoniak, der giver dit hår masser af glans og frisker din hårfarve op. Det er en tone-i-tone farve, så det anbefales at du ikke springer mere en … læs mere her

Er Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold på lager?

Annonce
Køb Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold Varefakta

  • Navn: Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold
  • Pris: kr. 112.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold for kun kr. 112.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold

Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold hos den populære shop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Wella Color Fresh - 8/03 Light Blonde Natural Gold kun kr. 112.00

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wella Color Fresh – 8/03 Light Blonde Natural Gold”