Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml

kr. 129,00

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo er en shampoo der plejer et tørt og/eller stresset hår så det opnår sin fulde vitalitet. Oliesyre og panthenol giver fugt og næring til håret, imens Vitamin-E beskytter håret mod yderligere stress. Indehol … læs mere her

Er Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml på lager?

Annonce
Køb Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml Varefakta

  • Navn: Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml
  • Pris: kr. 111.20
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml for kun kr. 111.20 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Shampoo & Conditioner. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml kun kr. 111.20

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo 250 ml”